Inloophuis Medemblik: Ziek zijn even ‘vergeten’ op de verwendag

Inloophuis Medemblik: Ziek zijn even ‘vergeten’ op de verwendag

Medemblik – Afgelopen zaterdag, 16 november was het zover. De verwendag voor Kankerpatiënten en hun naasten in het inloophuis Medemblik. Een zeer geslaagde dag waarbij menig bezoeker verrast werd door wat de therapeuten, behandelaars en vrijwilligers  voor hen in petto hadden.

Veel mensen verlieten het pand dan ook heel anders dan ze waren binnengekomen, met meer zelfvertrouwen, een mooi opgemaakt gezicht, kapsel of lekker verwend door de therapeuten: o.a. Saskia Vrenegoor met gezichtmassage,  Laurens Siepe van Shiatsulife praktijk, Mirella van de Haarpiraat,  Piet Meijer, Erna Ippel; beiden Reiki masters, de opmaak en haar specialisten van de organisatie ‘Looking good Feel better’ en de kleur en stijl adviseur: Anneke Derksen van Studio Ultramarijn, aangevuld met voetmassage en handverzorging door Tonia, Christa en Ingrid, vrijwilligers van het inloophuis. De Bloemen werden op deze dag verzorgd door ‘het Singeltje ‘. Deen Medemblik hielp mee met de promotie van deze dag. De dag was voor elke bezoeker gratis dankzij de inzet van vrijwilligers en het belangeloos ter beschikking staan van de behandelaars.

Op drie verdiepingen van het inloophuis was wel wat te doen en de sfeer en onderlinge ‘wij’ gevoel was aanstekelijk en warm. Even je ziekte vergeten en ruimte in je hoofd krijgen door persoonlijke aandacht en een lekkere ontspanning. Kortom een mooie en zeer geslaagde dag met een goede opkomst en aandacht voor alle gasten. Een dag om op terug te kijken en een dag die zeker voor herhaling vatbaar is. De verwendag was tevens een afsluiting op de campagne ‘wat doet kanker met jou’, waarbij alle inloophuizen in de aandacht werden gebracht door IPSO en KWF /Kankerbestrijding. Voor meer informatie: www.inloophuismedemblik.nl. Een groot dank je wel gaat ook naar alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt Inloophuis Medemblik

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.