Medemblik Actueel.

Algemeen Bijeenkomsten

De Blauwe Schuit – Startbijeenkomst Cultuureducatie met kwaliteit

De Blauwe Schuit - Startbijeenkomst Cultuureducatie met kwaliteit
Startbijeenkomst Cultuureducatie

De Blauwe Schuit – Startbijeenkomst Cultuureducatie met kwaliteit

Medemblik – Het landelijke cultuureducatiebeleid zet voor de cultuurperiode 2013-2016 in op cultuureducatie met kwaliteit. Ook in West-Friesland  hebben we met het project Cultuleren de kans om cultuureducatie  in het onderwijs in samenwerking met lokale cultuuraanbieders een nieuwe impuls te geven. Hoofduitvoerder van dit project is De Blauwe Schuit in samenwerking met de Westfriese bibliotheken, Stg. Wognumse muziekschool en Muziekschool Oostelijk-Westfriesland.

Meer weten? Laat je informeren en inspireren onder andere door een boeiende presentatie van Mark Mieras over het belang van kunst- en cultuureducatie voor de ontwikkeling van kinderen (zie ook: www.mieras.nl).

Voor wie? Primair onderwijs, cultuuraanbieders op het gebied van kunst, erfgoed en media en de gemeenten in West-Friesland.

Meld je hier aan.http://www.probiblio.nl/index.php?id=1988

Reageren via facebook