22.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 07:58
Medemblik Actueel.

Publiek in extase tijdens jubilieumconcert popkoor Four Winds

IMG_7752

Publiek in extase tijdens jubilieumconcert popkoor Four Winds

Midwoud – In een uitverkochte sporthal in Midwoud bracht vanmiddag het popkoor Four Winds het publiek in extase in een wervelende 2.5 uur durende show. Alle registers werden open getrokken om het publiek te vermaken en dat is prima gelukt.

Vanaf de eerste noot tot aan de laatste noot wist het jubilerende popkoor het publiek aanzich te binden. 20 jaar bestaat Four Winds en in die 20 jaar is er veel de reveu gepasseerd bij het koor. Van niets tot optredens in het Park schouwburg in Hoorn, niets is te groot voor dit koor.

Het massaal toegestroomde publiek werd meegenomen in een reis die begon 20 jaar geleden met de eerste liedjes die het koor had ingestudeerd waarbij ook de voorgaande dirigenten niet werden vergeten. Tot aan de pauze werd er regelmatig luid meegezongen of meegeklapt met de liederen de het koor bracht. 

Na de pauze werden pas echt alle registers opengetrokken, solo’s duetten en zelfs Buddy Holly werd uit het hiernamaals gehaald om nog 1x een optreden te verzorgen. Als klap op de vuurpijl bracht het koor muziek uit de musical Grease waarbij er zelfs door 2 dames om 1 heer werd gevochten. 

Het popkoor kan trots zijn op wat zij hebben gedaan de afgelopen 20 jaar en zeker vanmiddag. Van jong tot oud zat overduidelijk te genieten van de show.  Op www.fourwinds.nl leest u meer over dit koor en als u zin heeft gekregen om ook mee te zingen bij Four Winds, ze kunnen altijd nieuwe leden gebruiken.

[wppa type=”slideonly” album=”64″][/wppa]

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?