Horizon College – Workshop voor ouders en hun kind: ‘Kiezen, hoe begeleid je dat?’

Horizon College – Workshop voor ouders en hun kind: ‘Kiezen, hoe begeleid je dat?’

Hoorn – Om ouders te helpen hun kind zo goed mogelijk te begeleiden bij de keuze voor een mbo-opleiding, organiseert de afdeling Deelnemers Informatie en Advies (DIA) van het Horizon College de workshop: ‘Kiezen, hoe begeleid je dat?’. Als ouder kun je deze workshop uitsluitend samen met je kind volgen.

De juiste keuze voor het kind; die gedachte staat centraal in de workshop. Ouders kunnen hun zoon of dochter ondersteunen bij deze keuze. Hoe ze dat doen, leren ze in deze workshop. Ze gaan samen met hun kind praktisch aan de gang met opdrachten zodat ze na afloop precies weten wat ouders kunnen doen en ook wat ze beter niet kunnen doen. De workshop wordt gegeven door medewerkers van de afdeling Deelnemers Informatie & Advies. Leerlingen begeleiden bij de studiekeuze is hun dagelijks werk.

Waar & wanneer
De workshop wordt georganiseerd op donderdag 21 november op het Horizon College in Alkmaar en op donderdag 28 november op het Horizon College in Hoorn. De workshop duurt van 19.00 – 21.00 uur.

Aanmelden
Deelname is gratis. Belangstellenden moeten zich vooraf aanmelden via I.A.Bianchi@horizoncollege.nl of (0229) 28 71 71. Omdat er beperkt plaats is tijdens de workshops, adviseren wij ouders die geïnteresseerd zijn om zich snel aan te melden.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.