Westfries feestje voor 34 Gouden Bruidsparen

IMG_7547

Westfries feestje voor 34 Gouden Bruidsparen

Medemblik – Vrijdag 15 november vindt in het gemeentehuis in Wognum de tweede feestelijke middag plaats voor bruidsparen die 50 jaar getrouwd zijn. Tijdens een programma vol zang, muziek en persoonlijke verhalen zet burgemeester Frank Streng de echtparen in het zonnetje. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Verschillende ondernemers uit de gemeente stellen hun producten voor deze bijeenkomst beschikbaar. Fruitkwekerij Jan en Joke Boon levert appels en peren, Bakkerij Schoutsen de Westfriese krentenmik en Bloemisterij De Zolder verloot een bruidsboeket onder de aanwezigen.
De erepoort komt van Verhuur/Punt.

Als onderdeel van hun Maatschappelijke Stage helpen vier leerlingen van de Praktijkschool Westfriesland bij deze bijeenkomst.

Twee maal per jaar

Tot voor kort bezocht burgemeester Frank Streng ieder bruidspaar dat 50 jaar was getrouwd. Dit bezoek maakt plaats voor een feestelijke middag die twee maal per jaar plaatsvindt. De middag geeft bruidsparen de gelegenheid om naast de feestelijkheden ook ervaringen met elkaar te delen. Echtparen die 50 jaar getrouwd zijn ontvangen van de gemeente Medemblik een persoonlijke uitnodiging om een middag bij te wonen.

De 34 echtparen samen met de burgemeester en zijn vrouw op de foto.

[wppa type=”slideonly” album=”61″][/wppa]

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.