Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik 15 november – kou in aantocht

Weerbericht Medemblik 15 november – kou in aantocht

Medemblik – Een hogedrukgebied ten oosten van ons land zorgt voor droger en rustiger weer. Het blijft daarbij wel bewolkt en het wordt een stuk kouder. Vanochtend is er bij ons nog een kans op een bui maar in de loop van de dag breekt de zon door en knapt het op.

De temperatuur zal vandaag amper de 10 graden halen bij een vrij krachtige wind uit het noorden wat het voor het gevoel een stuk kouder maakt. Vannacht daalt de temperatuur naar een graad of 5.

Het weekend verloopt rustig, er is in de ochtend kans op laaghangende bewolking of zelfs mist, het wordt niet warmer dan zo’n 9 graden maar de kans op neerslag is nihil. In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar zo’n 5 á 6 graden.

Na het weekend krijgen wij te maken met dalende temperaturen, overdag zal het niet warmer worden dan 6 á 7 graden en in de nacht ligt de temperatuur rond de 2 á 3 graden waarbij opvriezing in de vroege ochtend niet is uitgesloten.  Vanaf woensdag neemt de kans op winterse neerslag toe.

Reageren via facebook