Weerbericht Medemblik dinsdag 12 november – druilerig weer

Weerbericht Medemblik dinsdag 12 november – druilerig weer

Medemblik – We bevinden ons vandaag tussen een warmtefront op de grens met Duitsland en een koufront ten westen van ons. De warme en vochtige lucht daartussenin veroorzaakt dan ook een grijze druilerige dag. Morgen belooft een droge dag te worden met zonnige perioden. De rest van de week blijft het wisselvallig herfstweer.

Vandaag valt er van tijd tot tijd wat neerslag uit de bewolking, de zon zullen wij dan ook weinig te zien krijgen. De wind is matig en waait uit het zuiden tot zuidwesten.  Aan het einde van de middag gaat de wind draaien naar het noordwesten en komen er opklaringen onze regio binnendrijven. De temperatuur overdag ligt rond de 10 graden vannacht koelt het af naar zo’n 6 graden.

Woensdag lijkt voor nu een overwegend droge dag te worden waarbij zonnige perioden worden afgewisseld door perioden dat de bewolking overheerst. Het wordt morgen zo’n 11 graden en de wind waait met 4Bft uit het noord/noordwesten.

Donderdag krijgen wij weer te maken met regenbuien waarbij een enkele klap onweer ook niet is uitgesloten. De wind trekt aan haar hard 5 á 6Bft en warmer dan 11 graden gaat het niet worden.

Richting het weekend blijven wij te maken houden met sterk wisselvallig herfstweer, regelmatig valt er een bui en veel warmer dan 10 graden zal het niet worden.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.