16.7 C
Medemblik
23 september 2020 21:59
Medemblik Actueel.

Weekmarkt Medemblik, tijd om op te heffen?

Weekmarkt Medemblik, tijd om op te heffen?

Medemblik –  Tot een paar jaar geleden was de weekmarkt in Medemblik nog een markt waarbij de Nieuwstraat van begin tot eind volstond met marktkooplui die diverse goederen en waren aanboden. Vaak meerdere marktkooplui die het zelfde aanboden. De markt werd ook altijd druk bezocht door kooplustig publiek.

Vandaag de dag is de markt meer een gatenkaas met een enkele verkoper die  steeds later komt en vaak ook eerder vertrekt wegens gebrek aan klandizie.  In Enkhuizen is al de discussie ontstaan om de weekmarkt maar op te heffen en meerdere dorpen en gemeenten in Noord-Holland lopen met plannen om de weekmarkt op te heffen of om van weekmarkt naar een markt te gaan die eens in de 2 weken of zelfs 3 weken wordt gehouden.

Onze vraag aan u:

Weekmarkt Medemblik, tijd om op te heffen?

Stem hieronder op ja of nee.

[poll id=”68″]

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?