18.4 C
Medemblik
3 juli 2020 21:12
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik maandag 11 november – wisselvallig met zo nu en dan een bui

Weerbericht Medemblik maandag 11 november – wisselvallig met zo nu en dan een bui

Medemblik – November zal zeker niet de boeken ingaan als een mooie najaars maand. De hoeveelheid neerslag die er nu al is gevallen zorgt dat november 2013 al hoog in de ranglijsten van natste maand ooit komt te staan. 

Vandaag begint droog mogelijk met zelfs met laaghangende nevel maar al snel komen vanochtend vanaf de Noordzee weer bewolking die er voor gaat zorgen dat het vanmiddag al kan beginnen te regenen.  Het Sint-Maartenfeest zal daarom bepaald niet droog verlopen, een paraplu is noodzakelijk. De temperatuur loopt op naar zo’n 10 graden overdag en 7 graden in de nacht. De wind is matig later vrij krachtig 4 á 5 Bft.

Ook dinsdag is het nog regenachtig maar in de middag komen er ook opklaringen voor en krijgen wij enkel nog te maken met wat losse regenbuien. De temperatuur loopt op naar zo’n 11 graden bij een naar naar het noordwesten draaiende wind.

De rest van de week blijft wisselvallig, woensdag lijkt voor nu een droge dag te worden maar donderdag komen er weer vele regenbuien waarvan sommige gepaard gaan met onweer.  De temperatuur ligt wel op de normale hoogte voor de tijd van het jaar met 10 graden overdag en 6 graden in de nachten.

Reageren via facebook