Medemblik Actueel.

Concerten

Schoorlse Big Band in Bonifaciuskerk Medemblik

Schoorlse Big Band in Bonifaciuskerk Medemblik

Schoorlse Big Band in Bonifaciuskerk Medemblik

Zaterdag 16 november weergalmen de klanken van de Schoorlse Big Band in de Bonifaciuskerk in Medemblik: vijftien man sterke band, met zang van Deborah Carter o.l.v. Erik Blok. Een avondje uitbundige muziek !

De Schoorlse Big Band (opgericht in 1995) bestaat uit een mix van enthousiaste amateurs en professionals. Inmiddels behoort de band tot de top van de amateur big bands in Noord-Holland en speelt ook op jazzfestivals zoals Alkmaar, Heerhugowaard (Jazz Inn) en Zaandam (Royal Jazz Koninginnedag).

Sinds september 2010 wordt de band geleid door jazz-trombonist Erik Blok.

De Schoorlse Big Band probeert zich te onderscheiden van andere orkesten o.a. door de keuze van het repertoire : naast verrassende arrangementen ook latin en fusion. De grote kracht van de band is de klank en balans … daardoor werden dan ook al diverse prijzen gewonnen.

De Schoorlse Big Band treedt op met Deborah J. Carter. Deze in Amerika geboren zangeres maakte vooral furore op jazzfestivals in Azië en Europa, radio- en TVshows. Een Grande Dame in de jazzwereld !

Overige informatie:

Reageren via facebook