15.8 C
Medemblik
20 september 2020 12:47
Medemblik Actueel.

Laatste kaarten te koop voor Twinkle Stars Benefiet Sinterklaasfeest in Medemblik

Laatste kaarten te koop voor Twinkle Stars Benefiet Sinterklaasfeest in Medemblik

Medemblik  – De kaartverkoop van het Benefiet Sinterklaasfeest van Twinkle Stars verloopt voorspoedig! De laatste kaarten kunnen tot 15 november a.s. online besteld worden of aan de deur  op 20 november a.s. maar vol = vol!

Op woensdag 20 november a.s. organiseert Twinkle Stars voor de 3e keer een fantastisch Benefiet Sinterklaasfeest voor kinderen die op of onder de armoede grens leven in West-Friesland zodat ook zij pakjesavond kunnen vieren! Ook dit jaar zijn Diego, de Coolste Piet van Nederland, De Feestpieten en uiteraard de 70 pieten samen met hun Sint aanwezig. Een programma vol theater, zang, doe-activiteiten, koekjes en onbeperkt limonade drinken. Kortom, een feest waar elk kind bij wil zijn!

Het doel

Tegenwoordig leeft 1 op de 9 kinderen onder de armoede grens in Nederland. Een kind denkt al snel dat hij niet lief is geweest als de Sint hem/haar heeft overgeslagen. Voor die kinderen zet Stichting Twinkle Stars zich in. Op dit moment doen zij dat voor alle kinderen in geheel West –Friesland

Gratis voor Twinkle gezinnen

Voor de aangesloten gezinnen bij Twinkle Stars is de entree voor het feest gratis! U kunt zich tot 15 november a.s. aanmelden via www.stichtingtwinklestars.nl. Bekijk hier ook de voorwaarden.

Kaartverkoop

De prijzen voor de kaarten zijn € 8,- voor kinderen t/m 12 jaar en € 6,50 voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. De kaarten kunt u online bestellen via www.stichtingtwinklestars.nl .

Hulp gezocht!

Vrijwilligers, sponsors en donateurs zijn natuurlijk ook van harte welkom! Bekijk vandaag nog de mogelijkheden op www.stichtingtwinklestars.nl of neem contact op met Sabina Zondag via 06-233 85 114. Wij hebben uw hulp echt hard nodig!

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?