Schakel nachtmodus in
Schakel nachtmodus in
Schakel nachtmodus in
Medemblik Actueel.

Algemeen Politie

Vandaal bewerkt auto’s met een putdeksel in Medemblik

Schakel nachtmodus in

Afgelopen nacht rond half 3 heeft een persoon diverse auto’s bewerkt met de deksel van een put.

[wppa type=”slideonly” album=”59″][/wppa]
Medemblik – Op de parkeerplaatsen tussen de oude graaf floris school en de oude bibliotheek. Hierbij zijn diverse ramen gesneuveld en ook veel plaatwerk is kapot/beschadigd. Om drie uur s’nachts is de politie gebeld door een bewoner die alles gehoord had.
 
Hierbij heeft hij gewacht tot de politie er was aangezien het gevaarlijk zou zijn om deze persoon te benaderen daar hij flink doorgedraaid was. De politie was er snel en de persoon heeft nog geprobeerd een gele jeep te stelen. Echter mislukte dit. Toen de politie er was was de veroorzaker net weg uit de jeep en de politie heeft getracht erachteraan te gaan met speurhonden. De dader is naar mijn weten nog niet gevonden.
 
Heeft u iets gezien, weet u wie de dader is bel dan direct de politie op 0900-8844.
 
Met vriendelijke groet,

Arno Minne

Reageer op dit onderwerp

X