32.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 17:54
Medemblik Actueel.

Nibbixwoud krijgt eindelijk zijn DAN

Nibbixwoud krijgt eindelijk zijn DAN

Medemblik – Het had heel wat krachttermen, verwijten over en weer nodig om dan toch aan het einde van de lange raadsvergadering tot een besluit te komen. De motie van de Pvda om door te gaan met De Dan in Nibbixwoud werd raadsbreed aangenomen. Nibbixwoud krijgt eindelijk zijn nieuwe sportcomplex.

De gemoederen liepen vooral hoog op over de kosten van dit project. Begon met een paar jaar geleden met ruim 4 miljoen, de ontwikkelaars van het plan zitten nu al op ruim 9 miljoen wat De Dan moet gaan kosten. De gemeenteraad heeft het college dan ook opdracht gegeven om zich te houden aan de eerst gemaakte afspraken en duidelijk de hand op de knip te houden wat betreft de kosten van het geheel.

 

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?