14.7 C
Medemblik
23 mei 2020 02:07
Medemblik Actueel.

Jongeren Andijk krijgen eindelijk eigen jeugdhonk

Jongeren Andijk krijgen eindelijk eigen jeugdhonk

Andijk – “Gefeliciteerd jongeren in Andijk want ons dorp krijgt een jongerencentrum! De gemeenteraad stemde unaniem voor een jongerencentrum in Andijk! Het was echt bijzonder dat zoveel jongeren er waren in de raadszaal om het debat te volgen! Er waren niet genoeg stoelen en te weinig ruimte! Men zat op de duur ook in de hal en sommige konden alleen nog staan!”, dat schrijft Gerrit van Keulen, voorzitter van de Dorpsraad Andijk op Facebook.

“Zelfs het college van B&W had hun eerder gedane voorstel ingetrokken en wil uitvoering geven aan het plan om een jongerencentrum van de grond te krijgen in Andijk.”

“Uiteindelijk kwam er een aangepaste wijzigingsvoorstel waarin alle partijen zich konden vinden en besloot de gemeenteraad unaniem te kiezen voor een jongerencentrum in Andijk!”

“Als voorzitter van het Algemeen Bestuur van de Dorpsraad Andijk heb ik dan ook het genoegen om een woord van dank uit te spreken aan het adres van alle raadsleden, het college van B&W, Bert Steeman (jongerenwerker op Andijk), de vrijwilligers die zich intussen hebben aangemeld om hem (Bert Steeman) te assisteren en in het bijzonder ook aan het adres van de jongeren zelf! En met name Nadia Dijkhuizen, Frank Abbekerk en Boris Dekker die als voorlopig bestuur van het  Jongerencentrum Andijk hieraan hebben meegewerkt!

En dan nog een speciaal dankwoord aan Edith Hartog, die als lid van de dorpsraad (met ‘Jongeren’ in haar portefeuille) zich heeft ingezet voor dit doel!

Het was een lange avond in het gemeentehuis maar met dit resultaat zeer zeker de moeite waard!

Dorpsraad Andijk, 
Gerrit van Keulen

Bron: Andijkernieuws.net

Reageren via facebook