17.5 C
Medemblik
11 juli 2020 22:45
Medemblik Actueel.

Anky Atzema verlaat Raad van Bestuur van de Omring

Anky Atzema verlaat Raad van Bestuur van de Omring

Anky Atzema
Anky Atzema

Hoorn – Anky Atzema verlaat per 01 januari 2014 de Raad van Bestuur van Omring. Zij heeft dat initiatief genomen om nog een stap in haar loopbaan te kunnen zetten. De Raad van Toezicht heeft met respect de keuze van Anky aanvaard. De Raad spreekt zijn waardering uit voor het werk en de prestaties die Anky in nauwe samenwerking met velen heeft neergezet.

Na de studie medicijnen aan de Universiteit van Rotterdam begon Anky haar carrière als jeugdarts bij de GGD in Zoetermeer, waar ze al snel werd gevraagd directeur te worden. Dat heeft ze tot 1991 met heel veel plezier gedaan. De daarop volgende 18 jaar was zij vooral op interim basis verbonden aan diverse organisaties in de extramurale gezondheidszorg. Vanaf 2009 trad zij in dienst bij Omring, als lid van de Raad van Bestuur.

“Er verandert de komende jaren veel in de ouderenzorg. Omring wil van betekenis blijven voor inwoners van West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Omring zal ook mee-veranderen. Die veranderingen zijn een proces van een aantal jaren. Voor mij een goed moment om nog een keer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met passie heb ik gewerkt bij Omring. Ik heb mogen bijdragen aan verhoging van de kwaliteit van zorg voor kwetsbare, oudere mensen. Omring is een hele fijne organisatie. Mijn motto is: blije cliënten en blije medewerkers. Die ben ik steeds meer tegengekomen binnen Omring. Omring heeft zonder twijfel een mooie toekomst. Ik dank iedereen voor de fijne samenwerking en wens hen alle goeds en succes.” – Anky Atzema

De Raad van Toezicht heeft overwogen de vrijgekomen positie naast Victor van Dijk (voorzitter Raad van Bestuur) niet in te vullen. De actuele dynamiek in de zorg is echter zo ingrijpend dat grote bestuurlijke inzet nodig is om Omring naar een duurzame toekomst te leiden. De Raad gaat daarom de vrijgekomen bestuurderspositie invullen en bereidt de wervingsprocedure voor.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?