15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 21:08
Medemblik Actueel.

Jumbo Zwaagdijk gaat voor titel ‘Supermarkt van het jaar’

jumbo

Jumbo Zwaagdijk gaat voor titel ‘Supermarkt van het jaar’

Zwaagdijk – De vestiging van Jumbo Supermarkten in Zwaagdijk-Oost gaat door naar de tweede ronde voor de verkiezing Supermarkt van het Jaar. In deze ronde strijden de overige zestig kanshebbers voor de nationale titel.

De regio Noord-Holland is met slechts drie vestiging niet sterk vertegenwoordigd. Twee vestigingen van Albert Heijn aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam en in Blaricum. De provincie Gelderland is met 8 winkels vertegenwoordigd, Noord-Braband en Utrecht beide met 9 winkels meldt Westfriesland In Bedrijf op haar website.

De verkiezing wordt over drie ronden georganiseerd. In de eerste ronde worden de provincie top 3 en twintig wildcards geselecteerd. In de tweede ronde worden de vijftien finalisten geselecteerd. In de finale gaan de finalisten strijden voor de titel ‘beste supermarkt van het jaar’

 • Ronde 1
  Winkel-enquête: Meting klanttevredenheid door externe enquêteur
  Beoordeling ‘basis op orde’ door een vakjury
 • Ronde 2
  Beoordeling ‘basis op orde’ door een vakjury
  Consumentenenquête in de markt (n.v.t Buurtsupermarkt)
 • Ronde 3
  Beoordeling expertise jury
  Bezoek consumenten bus
  Bezoek jury voor personeel/organisatie en klantgerichtheid voor de Jan Uffing prijs (n.v.t Buurt Supermarkt-Bezoek Top jury)

De laatste overwinning in West-Friesland dateert van het jaar 2000 met Deen Kersenboogerd als uiteindelijke winnaar van Beste Supermarkt van het jaar.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?