Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Big Band Big Gig bij Jazz & Pop in Andijk

Big Band Big Gig bij Jazz & Pop in Andijk

Andijk – Zondagmiddag 17 november swingend optreden van de Wognumse “Big Band Big Gig” met zang van Loes Kaag bij Jazz & Pop in Cultura Andijk. Zestien geroutineerde en enthousiaste Westfriese muzikanten. Op het programma staan swingende en warmbloedige werken, van jazz tot latin, swing en blues.

BiG GiG bouwt door de samenstelling, musici en muziekkeuze aan een eigen sound.  In principe jazzmuziek voor bigband. Daarbij zijn jazz en bigband begrippen. Geen definities vooraf. De band neemt de ruimte om muziek aan de randen van jazz op te zoeken, uitstapjes naar latin, swing, blues en symfonische rock behoren tot de mogelijkheden. Zolang publiek, band en muzikaal leider de keuzes maar blijven dragen. 

Op het Jazz&Pop podium van Cultura in Andijk speelt BiG GiG onder leiding van Martijn Bos, onder andere Birdland, Wipe Out, Splanky en vocals als Masquenada en Fly me to the moon, die worden vertolkt door Loes Kaag. Sprankelend, swingend en strak, deze 16-koppige Bigband uit Wognum moet je zien en horen!

Meer info 0228591252 , www.jazzenpopandijk.nl en  www.biggig.nl of bezoek BiG GiG op Facebook. Zij nog vermeld dat we ook dit jaar de maximale subsidie € 2500 van Fonds Podiumkunsten hebben ontvangen. We starten om 15.00 uur de entree is € 5,= en voor donateurs gratis

Tot zondag  

Ria en Tineke

 

Reageren via facebook