Medemblik Actueel.

Verjaardag Wus en Nationale Schaatsdag Westfriese schaatsbaan Hoorn

Verjaardag Wus en Nationale Schaatsdag Westfriese schaatsbaan Hoorn

Hoorn – De Vereniging van Nederlandse Kunstijsbanen (VKN) en IJsbaan de Westfries in Hoorn organiseren op 9 november 2013 de Nationale Schaatsdag. Dit jaar valt deze samen met de verjaardag van onze mascotte WUS!

Het schaatsseizoen is weer begonnen. Zal er dit jaar natuurijs komen? Tijdens de Nationale Schaatsdag kan de hele familie genieten op het ijs van de kunstijsbaan. Elke deelnemende kunstijsbaan heeft een eigen programma voor het hele gezin. De VKN, KNSB en Nationale Schaatsbon hebben hiertoe de handen ineen geslagen om de hele familie te laten genieten van de Nationale Schaatsdag.

Dit jaar wordt de Nationale schaatsdag in Hoorn wel heel speciaal, want op 9 november vieren wij tevens de verjaardag van Wus! Wus is de mascotte van IJsbaan de Westfries. Het is een vriendelijke walrus welke regelmatig langskomt bij kinderfeestjes, evenementen en in de vakanties. Het is een echte kindervriend. Op zaterdag 9 november tussen 12.00 en 15.00 uur willen wij alle kinderen van harte uitnodigen om de verjaardag van Wus mee te vieren!
Bij een verjaardag horen natuurlijk spelletjes, cake versieren en je kan geschminkt worden! Kom je ook een dansje doen samen met Wus? Trek je feestkleren aan en feest mee!

Het entreebewijs voor de Nationale Schaatsdag en de verjaardag van Wus kost slechts  €5,50 voor 1 volwassene en 2 kinderen en is te bestellen via www.nationaleschaatsbon.nl/schaatsdag.

Bij de kassa van de Westfries betaalt u de normale entreetarieven van € 6,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen  Kijk hier voor meer informatie over de verjaardag van Wus en de Nationale schaatsdag.

Reageren via facebook