Medemblik Actueel.

Brandweer redt na 3 dagen kat uit boom Scheepmakerssingel Medemblik

Brandweer red na 3 dagen kat uit boom Scheepmakerssingel Medemblik
De redders overhandigen de kat snel aan de eigenaresse.

Brandweer redt na 3 dagen kat uit boom Scheepmakerssingel Medemblik

Medemblik – Na diverse mislukte pogingen is vanavond met behulp van een hoogwerker van de brandweer uit Enkhuizen een jonge kat een boom gehaald die daar al drie dagen in zat. De kat kon of durfde niet op eigen kracht naar beneden te komen. De  kat is direct met zijn baasje naar de dierenarts gegaan voor onderzoek. De brandweermensen die de kat uit de boom haalden kregen een groot applaus van alle omstanders.

Update van het bericht: Wij kregen via Facebook een andere kijk op het verhaal binnen. Hieronder leest u het relaas van 1 van de belsters naar 144- red geen dier.

er is heel vaak met 144 gebeld zelfs maandag end van de middag nog, toen zeiden ze het is donker, woensdagochtend vroeg weer gebeld, om half 9 een melding gekomen, gewone brandweer wagen even wezen kijken, s middags melding op 112, niemand geweest, en uiteindelijk door mijn connecties is er een inspecteur van de dierenbescherming Noord Holland Noord Alkmaar geweest en die heft er voor gezorgd dat er eindelijk een hoogwerker uit Enkhuizen kwam, Binnen Het half uur!!!

Ik wil daar wel even mee aangeven dat als zij niet gebeld had dat beest er nog in had gezeten! Zou wel een hele mooie opsteker voor de dierenbescherming zijn als je dat er nog even bij vermeld.

[wppa type=”slideonly” album=”57″][/wppa]

Reageren via facebook