11.8 C
Medemblik
25 september 2020 22:33
Medemblik Actueel.

Zaterdag 16 november van 11:00 tot 16:00 gratis verwendag in het Inloophuis Medemblik.

Zaterdag 16 november van 11:00 tot 16:00 gratis verwendag in het Inloophuis Medemblik.

Medemblik – Op de dag dat de kleintjes verwend worden met de intocht van Sinterklaas, geeft het inloophuis extra aandacht aan de kankerpatiënten en hun naasten met tal van verwen activiteiten. Even lekker laten verwennen, dat is de bedoeling van deze dag 

Zo is er een kapper aanwezig , kunt u terecht voor kleur en stijl advies, een heerlijke voetmassage, handverzorging met paraffinebad,  reiki, stoelmassage of u mooi laten opmaken onder het mom ‘Look good feeling better’, maar er is nog meer.. Uiteraard hebben wij ook wat lekkers voor de bezoekers. Het inloophuis zal die dag ook aanwezig zijn bij Supermarkt Deen in Medemblik voor uitleg over het inloophuis in het kader van de IPSO /KWF najaarscampagne  ‘Wat doet kanker met jou?’.

De verwenactiviteiten vinden plaats op verschillende verdiepingen van het inloophuis. Iedereen die met kanker te maken heeft is van harte welkom. Locatie: inloophuis Medemblik Oosterhaven 11,  Wanneer: Zaterdag  16 november aanvang 11:00 tot 16:00 Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Vooraf opgeven voor een activiteit is gewenst. Voor meer informatie: www.inloophuismedemblik.nl 0227820170  Vrijwilliger worden van het inloophuis?  Meldt je aan, wij zoeken met mensen met verschillende kwaliteiten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?