Terugroepactie – Stikgevaar bij HEMA-snoepgoed

Terugroepactie – Stikgevaar bij HEMA-snoepgoed

Medemblik – Snoepfluiten en -lipsticks van de HEMA kunnen gevaarlijk zijn. Door een productiefout zitten de snoepjes te los, waardoor ze de keel in kunnen schieten met mogelijk verstikking tot gevolg. Daarvoor waarschuwen de winkelketen en de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit maandag.

Consumenten die de fluiten en lipsticks hebben gekocht wordt aangeraden de snoepjes niet te eten, maar terug te brengen naar een HEMA-filiaal. Het aankoopbedrag wordt dan vergoed. Het gaat om producten met de houdbaarheidsdata 31-11-2015 en 30-03-2016. Ook de producten in de feestmixverpakkingen met houdbaarheidsdatum 30-10-2014 zijn niet in orde.

De HEMA verontschuldigt zich voor het ongemak.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.