Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik zondag 3 november – Regenachtig met kans op zware windstoten

Weerbericht Medemblik zondag 3 november - Regenachtig met kans op zware windstoten

Weerbericht Medemblik zondag 3 november – Regenachtig met kans op zware windstoten

Medemblik –  De dag verloopt windrijk en in onze regio staat soms een stormachtige wind. Er komen buien voor en daarbij is kans op onweer en hagel. Het wordt zo’n 12 graden. De komende dagen blijft het wisselvallig weer.

Vandaag krijgen wij met enige regelmaat te maken met regenbuien welke soms gepaard gaan met hagel en zware windstoten tot 90km/pu ook is een enkele klap onweer niet uitgesloten. De temperatuur blijft steken op zo’n 13 graden.  De wind is krachtig 6 á 7Bft maar tijdens buien is kortstondig 8Bft niet uitgesloten. Vanmiddag neemt de wind af tot 5Bft en komt ook soms de zon even te voorschijn. Vannacht daalt de temperatuur naar 7 graden.

Maandag wordt een kletsnatte dag, er gaan regelmatig stevige buien vallen met een vrij krachtige wind uit het noordwesten 6Bft. De temperatuur overdag wordt zo’n 13 graden, wat normaal is voor de tijd van het jaar. In de nacht naar dinsdag draait de wind naar het zuiden tot zuidoosten en komt er meer bewolking onze regio binnen en gaat het langdurig regenen. In totaal kan er maandag wel zo’n 18 tot 20mm neerslag gaan vallen.

De rest van de week blijft het kletsnat met regelmatig regenbuien en een krachtige tot vrij krachtige wind 6 á 7Bft waarbij rukwinden tot 85km/pu niet zijn uitgesloten. De herfst blijft volgas geven de eerste week van November.

Reageren via facebook