12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:19
Medemblik Actueel.

Schaakvereniging de Pionier – voorspelbare uitslagen

Schaakvereniging de Pionier – voorspelbare uitslagen

Midwoud – Veertien van de 16 leden waren present op deze donderdag, de 31e oktober. Eigenlijk waren de uitslagen voorspelbaar, met 1 uitzondering Victor Groeneveld – Kees Ooms, remise! Kees is weer in patria, vol van sterke verhalen uit een ander werelddeel.

De partij leek in het voordeel van Kees te eindigen, maar door herhaling van zetten van Victor werd het toch remise. De partij komt niet in ons boekje “mooie” partijen. Na 8 ronden komt er enige tekening in de ranglijst, nu op 1 Toine Molenaar, op 2 Lukas Boots en dan de verrassing Theo Laan op 3!

Nog iemand met de borst vooruit; Sake Sijtsma op 4! Gerco Stapel op 5 maar dat is vast tijdelijk, Dale Neijzing 6, Kees Haakman 7, Bas Hoepelman 8, dan vinden we op 9 Arnold Velthuis (veel te laag), 10 Victor, 11 Adrie Molenaar, 12 Jouke van Groningen, 13 Daniël Tensen, 14 Kees Ooms, op 15 (onbegrijpelijk) Klemens Schäffer en de hekkensluiter is ons buitenlid Bart Velthuis.

Ons verslag wordt gespeld. ELO-rating is fout. D.m.z. Elo-rating, genoemd naar de bekende Hongaars-Amerikaanse wiskundige Arpad Elo.

Voor diepgravende analyses zie onze website www.depionier.eu voor vertrouwelijke vragen over lidmaatschap e.d. raadpleegt dan vhgroeneveld@quicknet.nl

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?