Weerbericht Medemblik 1 november – regenachtig met soms veel wind

Weerbericht Medemblik 1 november - regenachtig met soms veel wind

Weerbericht Medemblik 1 november – regenachtig met soms veel wind

Medemblik – De weersituatie voor de komende periode wordt bepaald door een sturend lagedrukgebied in de buurt van IJsland met ten zuiden van de depressie een aantal randstoringen. Randstoringen ontstaan soms op grote afstand van de kern en zijn weersactief met veel regen en wind.

Vandaag is het hoofdzakelijk zwaar bewolkt en regent het van tijd tot tijd. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuiden tot zuidwesten. De temperatuur komt uit op maximaal 13 á 14 graden vannacht daalt de temperatuur naar 9 graden en blijven wij nog steeds te maken hebben met regenbuien.

Het weekend begint op zaterdag met regen en een vrij krachtige wind die in de avond aanzet naar een krachtige wind 7 Bft  De temperatuur blijft net zoals vandaag steken op 13 graden. 

Zondag begint met veel wind mogelijk even kort 8Bft waarbij er (zware) windstoten kunnen voorkomen.  Ook een klap onweer is niet uitgesloten. De temperatuur blijft wel op niveau met 13 graden. Maar er kan veel regen gaan vallen, tot zo’n 9mm in de ochtend. In de middag klaart het iets op en krijgen wij ook zonnige perioden maar ook een bui is niet uitgesloten.

De nieuwe week begint zoals het in de herfst hoort, veel wind, van tijd tot tijd regen en maximale temperaturen van 13 tot 14 graden.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.