Voor de 25e keer Roode Leeuw Invitatietoernooi

Voor de 25e keer Roode Leeuw Invitatietoernooi

Benningbroek}Ingezonden bericht – Dinsdag 5, donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november wordt voor de 25e keer het Roode Leeuw Invitatietoernooi verspeeld. Als Kampioen van het afgelopen toernooi aan mij de eer om een stukje te schrijven voor de nieuwsbrief van het komende toernooi  op 5,7,8, en 9 november 2013. U leest het goed, het zijn vier dagen deze keer. Dat komt omdat voor dit Jubileum Toernooi ( de 25e keer ) alle 9 spelers meedoen.

De deelnemers zijn:

  • Adrie Wijtman,
  • Pieter de Haan,
  • Aad van Winden,
  • Gerrit Mulder,
  • Henk de Jong,
  • Johan Meijners,
  • Adrie Ursem,
  • Piet Bankersen en
  • Nico Schoenmaker.

En dan gaan we starten met de Jubileum Editie van Het Roode Leeuw Invitatie Toernooi. Deze keer dus 8 ronden, een aanslag op de conditie, maar wel veel punten te halen, waardoor het zeker weer een spannend toernooi zal worden.

We willen natuurlijk allemaal die beker met die grote oren winnen ( ik zal hem nog even op poetsen ), maar er kan er maar een kampioen worden. Toch speciaal om de 25e editie te winnen, en ik verwacht dan ook een hevige strijd om de eerste plaats.

Ook gaan wij nog de oud deelnemers proberen te bereiken om die ook uit te nodigen voor dit jubileum jaar, de oud deelnemers zijn Johan Verstegen, Dirk Schuitemaker, Wim Bijl, Bob Blom, Dirk Zuurbier, Jan Metselaar, Arie Kenter, Jan Stam, Piet Koops, Aad Berga, Wim Koeman en de oud wedstrijdleider Ger Smal.

De spelers van Biljartvereniging BCBS zal het tellen en schrijven weer verzorgen. Wij hoeven er dus alleen nog maar een mooi en sportief toernooi van te maken. Hierbij wil ik dan ook alle supporters van de deelnemers uitnodigen om een kijkje te komen nemen bij het 25e  Roode Leeuw Invitatietoernooi wat verspeeld wordt in Cafe De Roode Leeuw, Oosterstraat 38, 1654JK te Benningbroek wij wensen iedereen veel succes en een sportieve strijd. En tot ziens bij het Toernooi.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.