Medemblik Actueel.

Algemeen Politie

Wapen van Medemblik slachtoffer Engelse oplichters

Wapen van Medemblik slachtoffer Engelse oplichters

Medemblik – Het Wapen van Medemblik is gistermiddag het slachtoffer geworden van de oplichtingspraktijken door 4 Engelse vrouwen in de leeftijd van ongeveeer 16 tot 60 jaar die samen met 3 kinderen zijn weggelopen uit het restaurant na zeer uitgebreid te hebben gegeten.  De teller van de rekening stond op ruim 150 euro.

De dames begonnen stennis te schoppen toen 1 van de vrouwen in het eten twee stukken porselein vond. 1 van de vrouwen toonde een grootst stuk driehoekig porselein van bijna een cm².  Ze beweerde deze bijna te hebben doorgeslikt en er bijna in was gestikt.

Het Wapen van Medemblik vind dit onverklaarbaar aangezien zij uitsluitend met verse producten werkt en niet eens deze kleur porselein in het restaurant gebruikt. De dames reageerden in eerste instantie met de woorden ” Je biedt ons niet eens een glaasje water aan” en “Ik had er wel in kunnen stikken”.  Na uitleg door personeel van het Wapen van Medemblik dat het onmogelijk was dat het porseleinenstuk van het Wapen afkomstig kon zijn en om de goede orde te bewaren voorstelden om 1 gerecht van de rekening te halen begonnen de dames stennis te schoppen en luidt te schreeuwen.

Ze weigerden voor alle gerechten te betalen omdat ze geen risico’s meer wilde nemen dat daar ook porselein in zou zitten, dit terwijl alle gerechten al voor ruim driekwart genuttigd was. Daarna pakten zij hun spullen en liepen al schreeuwend dat ze wel dood hadden kunnen zijn en zonder te betalen het restaurant uit.

Het Wapen van Medemblik waarschuwt daarom ook mede-horecagelegenheden op te passen voor deze criminelen.

Reageren via facebook