10.7 C
Medemblik
25 februari 2021 15:42
Medemblik Actueel.

OV chipkaartprodukten en saldo ophalen in gemeentehuis

OV chipkaartprodukten en saldo ophalen in gemeentehuis

OV chipkaartprodukten en saldo gekocht bij een webwinkel kunnen sinds kort in het gemeentehuis in Wognum worden opgeladen via een afhaalapparaat. De gemeente heeft het apparaat geplaatst om haar bezoekers een extra service te kunnen bieden.      

Het oplaadapparaat is een produkt van Connexxion en heet PUD (Pick Up Device). Connexxion wil met dit oplaadapparaat het aantal distributiepunten uitbreiden zodat reizigers meer mogelijkheden krijgen om produkten te laden en/of saldo op te halen.  

Hoe werkt het?

Via een Connexxion webwinkel of een andere webwinkel is het mogelijk saldo en een abonnement(en) te kopen en te betalen via Ideal. In het gemeentehuis activeert de bezoeker de bestelling op de OV chipkaart door de kaart op het apparaat te leggen. De PUD knippert groen en meldt dat de bestelling is geladen.  

Reageren via facebook