Medemblik Actueel.

Burgemeester Frank Streng op de koffie bij bewoners Overtoom Medemblik

trapleuning met een beetje houvast voor bewoners Overtoom
Trapleuning met een beetje houvast voor bewoners Overtoom

Burgemeester Frank Streng op de koffie bij bewoners Overtoom Medemblik

Medemblik –Burgermeester Frank Robbert Streng van gemeente Medemblik was op verzoek, van twee bewoners van de Overtoom, op de koffie gekomen. Dat was tot hun verbazing geen probleem. Om te komen praten aangaande een aantal ongemakken welke zich in en rond het gebouw voordeden.

Maar wat blijkt, de heer Streng is onze burgervader en wat voor een! Wat deze beloofd komt voor elkaar. Hoewel, geeft hij zelf toe, niet alles wat deze twee bewoners van de Overtoom hebben voorgedragen kon gerealiseerd worden. Maar een grote wens was, een trapleuning met een beetje houvast. Dan kunnen bewoners de bij de Overtoom liggende treden ongeschonden nemen en naar de wachtende invalide taxi komen.

Peter Koomen, Overtoom, Medemblik.

Reageren via facebook