13.9 C
Medemblik
14 juli 2020 23:49
Medemblik Actueel.

Al honderd Medemblikkers schrijven zich tijdens eerste week in voor zonnepanelen

Zonnepanelen werkt

Al honderd Medemblikkers schrijven zich tijdens eerste week in voor zonnepanelen

Medemblik – Al honderd inwoners van Medemblik hebben zich tijdens de eerste week ingeschreven voor de groepsaankoop zonnepanelen aan onder de naam SamenZonneEnergie. Via deze groepsaankoop kunnen ze een compleet zonnepanelensysteem aanschaffen tegen een scherpe prijs, zelf energie opwekken en hiermee bijdragen aan een groener milieu.

Inschrijven kan tot en met 13 november op www.SamenZonneEnergie.nl. Op 14 november vindt de veiling plaats onder de gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. De deelnemers ontvangen eerst vrijblijvend een persoonlijk aanbod van de leverancier die de scherpste prijs biedt.

De gemeente zet zich via het project Duurzaam Medemblik actief in om bewustwording en energiebesparing bij bewoners, instellingen en bedrijven te stimuleren.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?