32.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 18:06
Medemblik Actueel.

Rommelmarkt in MFC De Bloesem Wognum

Rommelmarkt in MFC De Bloesem Wognum

Wognum – Na het succes van de vorige keren wordt er op 10 november 2013 weer een rommelmarkt in MFC de Bloesem gehouden! Lekker snuffelen tussen allemaal mooie koopjes. Laat u verrassen door het afwisselende aanbod op deze gezellige en knusse rommelmarkt. Ook voor een kopje koffie of thee bent u van harte welkom.

De rommelmarkt wordt gehouden op zondag 10 november 2013 in multifunctioneel centrum de Bloesem (Conferencelaan 19) te Wognum. De deuren zijn voor de bezoekers van 13:00 tot 16:00 geopend.

De entree is gratis!

Ook is aan de kinderen gedacht zo kunt u op de  rommelmarkt ook een lekkere suikerspin krijgen! Er zijn nog enkele tafels beschikbaar! Wilt u ook een kraam huren of wilt u meer informatie? www.organisatiebureaulakeman.nl of 06-10 29 48 54

Tot 10 november!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?