Benefiet Sinterklaasfeest Twinkle Stars, daar wil ieder kind bij zijn!

SK20121121_9564m

Medemblik – Benefiet Sinterklaasfeest Twinkle Stars, daar wil ieder kind bij zijn! Op woensdag 20 november a.s. organiseert Twinkle Stars voor de 3e keer een fantastisch Benefiet Sinterklaasfeest voor kinderen die op of onder de armoede grens leven in West-Friesland zodat ook zij pakjesavond kunnen vieren! Ook dit jaar zijn Diego, de Coolste Piet van Nederland, De Feestpieten en uiteraard de 70 pieten samen met hun Sint aanwezig. Een programma vol theater, zang, doe-activiteiten, koekjes en onbeperkt limonade drinken. Kortom, een feest waar elk kind bij wil zijn!

Het doel

Tegenwoordig leeft 1 op de 9 kinderen onder de armoede grens in Nederland. Een kind denkt al snel dat hij niet lief is geweest als de Sint hem/haar heeft overgeslagen. Voor die kinderen zet Stichting Twinkle Stars zich in. Op dit moment doen zij dat voor alle kinderen in geheel West -Friesland. Naast Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Bovenkarspel, en tussenliggende gemeentes kunnen  sinds kort ook gezinnen uit Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen en omliggende gemeentes zich inschrijven.

Gratis voor Twinkle gezinnen

Voor de aangesloten gezinnen bij Twinkle Stars is de entree voor het feest gratis! U kunt u zich tot 15 november a.s. aanmelden via www.stichtingtwinklestars.nl. Bekijk hier ook de voorwaarden.

Kaartverkoop

De prijzen voor de kaarten zijn € 8,- voor kinderen t/m 12 jaar en € 6,50 voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. De kaarten kunt u online bestellen via www.stichtingtwinklestars.nl . Vol=Vol. De opbrengst voor de kaartverkoop is geheel voor het doel van Twinkle Stars.

Hulp gezocht!

Vrijwilligers, sponsors en donateurs zijn natuurlijk ook van harte welkom! Bekijk vandaag nog de mogelijkheden op www.stichtingtwinklestars.nl of neem contact op met Sabina Zondag via 06-233 85 114. Wij hebben uw hulp echt hard nodig!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.