13.5 C
Medemblik
24 oktober 2020 02:12
Medemblik Actueel.

Trefpunt Andijk heeft nieuwe beheerder

Andijk – De recreatiezaal van De Keizerskroon in Andijk heeft een nieuwe beheerder. Het is Lenie van Bolhuis. Ze volgt Rien Bouwer op die eerder dit jaar overleed. De recreatiezaal bevindt zich op de eerste verdieping van het seniorencomplex. Het Grootslag is eigenaar van De Keizerskroon.  

Het Trefpunt werd in 2008 flink onder handen genomen en aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Van een ‘ongezellig, oud, donker hok’ werd de ruimte omgetoverd in een ruime, lichte zaal. Ook werd de zaal vergroot en voorzien van een nieuwe keuken. Deze is van alle gemakken voorzien en uitgerust met onder andere een afwasmachine, magnetron, twee koelkasten en een elektrische kookplaat. Het maakt het Trefpunt uitermate geschikt voor vergaderingen, feestjes en partijen.

Op dit moment maken onder andere De Zonnebloem, het LSBO, de Wereldwinkel, de dorpsraad en de ANBO regelmatig gebruik van de ruimte. De bewoners van De Keizerskroon biljarten en sjoelen er wekelijks.

Voor meer informatie over het Trefpunt kunt u contact opnemen met Lenie van Bolhuis, tel: 0228 501 053. Mailen kan ook: lenie78@ziggo.nl.

Reageren via facebook