Medemblik Actueel.

Éenzijdig ongeval Medemblikkerweg Wieringermeer

Éenzijdig ongeval Medemblikkerweg Wieringermeer

Wieringermeer – Bij een éénzijdig ongeval op de Medemblikkerweg in de Wieringermeer is vanavond 1 persoon gewond geraakt.  De bestuurder belandde met zijn auto op de kop op de brug op de Medemblikkerweg. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. De brug staat er bekend om dat er regelmatig ongevallen gebeuren.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder de brug verkeerd heeft ingeschat en op 1 van de versmallers is gereden waarna hij over de kop is geslagen en meters op zijn dak is doorgegleden. Het ambulancepersoneel heeft de persoon gestabiliseerd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder op eigen kracht uit de auto.

Bewoners van huizen in de directe nabijheid van deze brug melden aan onze fotograaf dat het regelmatig raak is, mede door de versmalling maar ook omdat de brug onverlicht is.

[wppa type=”slideonlyf” album=”50″][/wppa]

Reageren via facebook