13.9 C
Medemblik
14 juli 2020 23:46
Medemblik Actueel.

20-jarige inwoner Wervershoof slachtoffer mishandeling automobilist

20-jarige inwoner Wervershoof slachtoffer mishandeling automobilist

Wervershoof – Op zondagmorgen deed een 20-jarige man uit Zwaagdijk aangifte van poging tot zware mishandeling, gepleegd op De Hoek in Wervershoof.

Geen letsel

De man verklaarde omstreeks 00.25 uur voor een café op straat te hebben gestaan toen er een auto aan kwam rijden. De bestuurder toeterde en liet het gas los, om even later weer gas te geven en op het slachtoffer in te rijden. Het slachtoffer kwam op de motorkap terecht en werd zo’n dertig meter meegenomen. Toen de bestuurder van de auto afremde, schoof het slachtoffer van de motorkap op straat. De auto reed vervolgens weg in de richting Andijk. Bij het wegrijden stuurde hij weer naar het slachtoffer. Deze kon op tijd wegkomen. Hij liep geen letsel op.

De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder van de auto.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?