Sportend de wintertijd in voor het goede doel.

Sportend de wintertijd in voor het goede doel.

Medemblik – Vannacht gaat de klok een uur terug, de wintertijd gaat weer in. En dat uurtje extra wordt op de ijsbaan Westfries in Hoorn goed gebruikt; daar gaan ze een uur lang schaatsen voor Spieren voor Spieren.

De actie wordt door het gehele land gehouden, waaronder dus ook in Medemblik. In  Medemblik wordt een poging gedaan zoveel mogelijk kilocalorie├źn te verbranden in de sportschool. Ook in Hoofddorp, Badhoevedorp, Amstelveen, Purmerend, Hoorn en Edam worden acties gehouden om geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.