Geen Worldcup ticket Pim Schipper en Maurice Vriend

Geen Worldcup ticket Pim Schipper en Maurice Vriend

Geen Worldcup ticket Pim Schipper en Maurice Vriend

Medemblik – Met Pim Schipper op plaats 8 en Maurice Vriend op plaats 10 doen er dit keer geen Medemblikker en Midwouder mee aan de eerste wereldbekerwedstrijden over 1500m. Waar Maurice Vriend vorig jaar nog tijdens de eerste WB 1500m wedstrijd als winnaar uit de bus kwam kwam hij nu een seconde te kort om bij de eerste 5 te eindigen. 

Voor Pim Schipper was deze 1500m één ronde te veel. Na een voorvarende start kwam hij de laatste ronde in de problemen en na ¾ van de race aan de leiding te hebben gelegen moest hij deze als nog uit handen geven om met 1:47, 80 te finishen 25-honderste achter de nr 5, de plek die nog goed is voor deelname aan de WB-1500m in Galgary en Salt Lake City.

Morgen tijdens de 1000m maakt Pim Schipper wel kans om zich te plaatsten, dit seizoen heeft hij al zeer snelle tijden laten zien.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.