Dekamarkt Andijk en Wervershoof laten wensen uitkomen

Dekamarkt Andijk en Wervershoof laten wensen uitkomen

Dekamarkt Andijk en Wervershoof laten wensen uitkomen

Andijk|Wervershoof – ’Wensen komen uit bij DekaMarkt’ keert vanaf volgende week in alle filialen terug. De combinatie van boodschappen doen en tegelijkertijd lokale doelen steunen was in 2012 een doorslaand succes.

Boodschappen doen bij DekaMarkt en tegelijkertijd goede doelen steunen. Dat is mogelijk vanaf 13 november met ‘Wensen komen uit bij DekaMarkt’. Tot 10 november kunnen klanten nog lokale goede doelen opgeven.  Tot en met vrijdag 9 november mogen klanten bij de supermarktmanager van ´hun´ DekaMarkt nog  lokale goede doelen aanmelden. Liefst met een korte beschrijving van het plan. Directeur DekaMarkt  Onno de Groot: “We willen de komende weken heel veel wensen laten uitkomen.”

Alle filialen van DekaMarkt doen mee met de spectaculaire actie. Klanten van DekaMarkt ontvangen bij speciale actieproducten dukaten. Die kunnen ze geven aan een goed doel dat werkt aan een concreet verbeteringsplan in de omgeving en daarbij financiële hulp kan gebruiken. Het goede doel dat aan het eind van de actie de meeste dukaten heeft, krijgt 1000 euro. Nummer twee ontvangt 750 euro, nummer drie 500 euro.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.