Weerbericht Medemblik 23 oktober – zacht herfstweer maar veel wind

Weerbericht Medemblik 23 oktober - zacht herfstweer maar veel wind

Weerbericht Medemblik 23 oktober – zacht herfstweer maar veel wind

Medemblik – Vandaag is het wisselvallig met relatief hoge temperaturen. Vanmorgen zijn er zonnige perioden. Later neemt de bewolking toe . Morgen is het n droog.

Gisteren hebben wij het record verbroken, sinds er wordt gemeten is het nooit zo warm op 22 oktober geweest. De meter stopte bij 21.4 graden, bijna zomerse temperaturen en zelfs bijna 10 graden boven normaal.

Vandaag hebben wij ook nog te maken met temperaturen oplopend tot 18 á 19 graden maar er staat een zeer krachtige wind die mogelijk even kan uithalen tot 7Bft.   Morgen is ook nog een droge herfstdag met veel zon. De wind zwakt af naar matig 3Bft en de kans op neerslag is vrijwel nihil.

Vrijdag wordt het wisselvalliger en krijgen wij ook te maken met meer wind en gaat er ook regen vallen.  De temperatuur is lager dan de afgelopen dagen maar nog steeds ruim boven normaal met 17 á 18 graden.

Na vrijdag wordt het rustig aan meer herfstachtig, meer wind, meer kans op regen en de temperaturen dalen naar de 14 á 15 graden. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.