Spetterend jubileumconcert 20 jaar koor Four Winds, Oostwoud

Spetterend jubileumconcert 20 jaar koor Four Winds, Oostwoud

Spetterend jubileumconcert 20 jaar koor Four Winds, Oostwoud

Oostwoud – Somebody to love (Queen), Jimmy (Boudewijn de Groot) en Total Eclipse of the heart (Bonny Tyler): het zijn enkele  nummers uit het enorme repertoire dat popkoor Four Winds uit Oostwoud  de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd. Het 20-jarig jubileum wordt op zondag 17 november a.s. in sporthal de Tripkouw in Midwoud gevierd met een spetterend concert.

Tijdens dit concert zal dansgroep Deep Devotion voor een leuke en afwisselende invulling zorgen. De muzikale begeleiding zal in handen zijn van Simone & The Rockets. Het koor neemt  u mee op een muzikale reis door de tijd en laat horen dat het met even veel gemak liedjes zingt van Doe Maar als van The Baseballs of van Anouk.  

Hoogtepunten

De afgelopen jaren  timmerde Four Winds flink aan de weg. Naast optredens op festivals en kerstconcerten waren echte hoogtepunten toch de drie concerten in schouwburg Het Park in Hoorn: Four Winds goes Dutch (2006), MusicalWorld (2009) en I love Rock ’n Roll (2012). Uiteraard  zingt het koor tijdens het jubileumconcert ook de allermooiste liedjes uit die drie concerten.

Onder het motto Goud van Oud worden ook de vroegere jaren eer aan gedaan met onder andere Terug naar de kust, California Dreamin’, Hallelujah en het prachtige You’ve got a friend.

Four Winds staat sinds 2009 onder de leiding van dirigente Ingrid Sijm. Zij wordt op 17 november tijdens het concert terzijde gestaan door de muzikanten waar het koor sindsdien geweldige optredens mee heeft neergezet. Ingrid bouwt met veel enthousiasme en jeugdig elan voort op de stevige muzikale basis die haar voorgangers Wim Broer, Patrick Rus en Alex Hylkema legden.

Wij nodigen u van harte uit om het jubileumconcert op 17 november a.s. bij te wonen.

Overige informatie:

  • Waar: Sporthal Tripkouw Midwoud
  • Wanneer: 17 november 2013
  • Voorverkoopadressen:Marskramer Medemblik, Mammoet Woongigant Zwaagdijk, Videotheek Wervershoof, café de Post Midwoud, en op Dorpsstraat 161 Zwaag en Kleingouw 203 Andijk.
  • Meer informatie via:www.fourwinds.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.