Medemblik Actueel.

Algemeen Sport

Nieuwe skeelerbaan Wervershoof nu al groot succes

Nieuwe skeelerbaan Wervershoof nu al groot succes

Nieuwe skeelerbaan Wervershoof nu al groot succes

Wervershoof – De nieuwe skeelerbaan in Wervershoof is nog maar een maand geopend maar is nu al een groot succes te noemen, diverse gesprekken met ijs- en skeelervereniging Radboud uit Medemblik over een mogelijke samenwerking verlopen zeer positief en zal zeker een vervolg krijgen.

IMG_1 IMG_6

De scholen hebben ondertussen ook de weg gevonden naar de skeelerbaan in Wervershoof, basisschool Werefridus uit Wervershoof was vorige week de eerste school die de sportles volgde. Onderleiding van de trainer van de skeelervereniging werd er in 4 groepen de hele ochtend gesport wat een geweldige ontwikkeling is. De skeelervereniging hoopt dan ook dat er nog vele scholen zullen volgen.

De vereniging is nog op zoek naar materiaal om deze lessen te kunnen geven dus heeft u skeelers en helmen liggen die u niet meer gebruikt doneer ze dan aan de vereniging.  Zij komen de spullen graag bij u ophalen om zo nog meer kinderen enthousiast te maken voor deze mooie sport. 

Voor meer informatie of voor vragen over lessen en materiaal bel Piet Spigt op 0228-583008

 

Reageren via facebook