9.1 C
Medemblik
26 februari 2021 16:22
Medemblik Actueel.

Op avontuur in de natuur

Op avontuur in de natuur. Voor (groot)ouders en kinderen in de herfstvakantie!

Foto herfstdans: Toos Brink
Foto herfstdans: Toos Brink

West-Friesland – Buitenspelen stimuleert de creativiteit en is gezond omdat kinderen meer bewegen en frisse lucht inademen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is: in een groene omgeving kunnen kinderen hun energie kwijt en leren beter risico’s inschatten. Door alle digitale verleidingen komen kinderen vandaag de dag steeds minder buiten. Hebt u ook moeite om uw (klein)kinderen mee te krijgen naar de natuur? IVN West-Friesland heeft voor (groot)ouders en verzorgers allerlei tips waardoor het makkelijker en leuker wordt om er met ze op uit te gaan.

Afwisselend, verrassend herfstprogramma

IVN West-Friesland organiseert op 23 oktober van 13.00 tot uiterlijk 18.00 uur een buitenspelmiddag voor (groot)ouders en kinderen van 4 tot 12 jaar. Onder begeleiding van deskundige IVN-vrijwilligers verkennen de deelnemers op speelse wijze de natuur van het Streekbos. Er wordt een actieve rol van de ouders gevraagd. Brochures over buitenspelletjes met kinderen zijn verkrijgbaar.Afsluiting rond 17.00 uur met een warme verrassing.(Groot)ouders betalen slechts een bijdrage in de onkosten van € 5,00 per persoon, kinderen gratis. Incl. een drankje en koekje in de pauze.

Opgave bij Astrid Bijster, telefoon 0229 275673 of a.bijster@ivn-westfriesland.nl

Reageren via facebook