Weerbericht Medemblik 19 oktober – rustig herfstweer met kans op een bui

Weerbericht Medemblik 19 oktober - rustig herfstweer met kans op een bui

Weerbericht Medemblik 19 oktober – rustig herfstweer met kans op een bui

Medemblik – Het is een groot deel van de dag droog met soms wat zon. Later vanmiddag volgt vanuit het zuidwesten wat regen. Daarbij is het zacht met maxima tussen 15 en 20 graden. Voorlopig blijft het zacht voor de tijd van het jaar. Dinsdag lijkt de warmste dag te worden.

De ochtend begint droog en er is zelfs enige tijd zon te zien. Maar al snel zal de bewolking dikker worden en nemen wij weer afscheid van de zon. De temperatuur loopt vanmiddag op naar 18 á 19 graden en neemt de kans op een bui ook toe.  De wind is matig 3Bft en waait uit het zuiden tot zuidwesten. Vannacht daalt de temperatuur naar 13 graden en klaart het grotendeels op.

Zondag wordt een compleet andere dag, Is er in de ochtend nog geregeld zon te zien in de middag krijgen wij te maken met een toenemende kans op regenbuien sommige kunnen dan ook gepaard gaan met onweer en stevige rukwinden. De temperatuur loopt op naar 18 á 19 graden.

De nieuwe week begint regenachtig, vooral op maandag kan het geruime tijd regenen. Met 18 graden is het wel zacht voor de tijd van het jaar. Dinsdag wordt een warme dag, u moet niet raar staan te kijken dat de temperatuur tot boven de 20 graden oploopt.   Ook de rest van de aankomende week blijft de temperatuur boven normaal met 17 tot 19 graden. En ook neemt de kans op neerslag weer af.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.