Medemblik Actueel.

Theater

Bon-theater presenteert: Sara Kroos – Van Jewelste

Sara Kroos - Van Jewelste

Bon-theater presenteert: Sara Kroos – Van Jewelste

Medemblik – Sara Kroos komt dit seizoen met een gloednieuw programma Van Jewelste! Het vaste publiek van Sara weet inmiddels: een avondje Kroos staat garant voor heel veel lach en nieuwe brandstof. Sara improviseert graag, zingt mooie liedjes, maar maakt er vooral een hilarische avond van. Een ding staat altijd vast: je kunt vermoeid van je dagelijkse beslommeringen het theater in gaan bij Sara, maar je gaat er met een grote glimlach en vol nieuwe energie weer uit!

In Van Jewelste vertelt Sara herkenbaar over het stuntelen dat we allemaal doen in dit leven. Met zelfspot en een scherpe blik vertelt ze over de onhandigheden, die we allemaal kennen; in je gezin, met je ouders, in je liefdesleven en in alles wat het leven zo mooi, maar lastig maakt.

Sara Kroos blijft zich ontwikkelen en oogst daarmee al jaren volle zalen en lovende recensies.

  1. “Een vakvrouw met een warm charisma, alle ingrediënten voor een topavond!” (Algemeen Dagblad)
  2. “Ze heeft een volstrek volleerde timing met een ogenschijnlijk gemak dat grote bewondering wekt. Uiterst geestig en gevat.” (NRC)

Bezoek de website: http://www.sarakroos.nl

Overige informatie:

  • Waar: Admiraliteitsweg 6a, 1671 JA Medemblik
  • Wanneer: Zaterdag 19 oktober
  • Hoe laat: 20:00 uur
  • Kosten : Uitverkocht

Reageren via facebook