Schakel nachtmodus in
Medemblik Actueel.

Algemeen

Medemblik Actueel opsporingsbericht – Fietsendief gezocht

Schakel nachtmodus in

Medemblik Actueel opsporingsbericht - Fietsendief gezocht

Medemblik Actueel opsporingsbericht – Fietsendief gezocht

Medemblik|Ingezonden bericht – Mijn vrouw ging woensdag werken bij de Kruidvat op de nieuwsstraat in Medemblik en had haar fiets omstreeks kwart voor 8 bij de Kruidvat tegen het pad aangezet op slot, zoals alle dagen dat zij daar werkt.

Rond 13:00 uur was zij klaar met werken en wilde zij haar fiets pakken om naar huis te gaan. De fiets stond niet meer op dezelfde plek. Natuurlijk flink balen en even twijfelen aan jezelf, maar nee hij stond hier toch echt! Even rond vragen en zoeken of hij niet ergens anders was neergezet en uiteindelijk besloten om dan maar lopend naar huis te gaan. Ze is net hersteld van een hernia en bezig met re-integratie. Dit was dus extra vervelend, plus nog eens het feit dat haar fiets al eerder is gejat opdezelfde plek dit jaar en vervolgens is neergezet bij het oude postkantoor (bij de Marskramer). Nu gewoon weer, was de gedachte die door haar hoofd ging. Dan werk je hard voor, je spulletjes, ben je er zuinig op en gaat een ander er met je eigendommen vandoor. En dat alles op klaar lichte dag, midden in de nieuwstraat. Wat een brutaliteit.

Hierna een FB bericht geplaatst met het verzoek de fiets terug te zetten op de plaats waar deze gejat is. Een aantal mensen hebben deze status voor ons gedeeld. Dezelfde dag nog een aantal rondjes door Medemblik gereden om te kijken of de fiets ergens stond of gedumpt was, maar helaas. Vanochtend hetzelfde gedaan voor 07:00 uur, geen fiets te zien. De meiden van de Spar waren op de hoogte gebracht door mijn vrouw en spraken later deze ochtend mijn vrouw haar zus aan dat zij denken dat de fiets terecht is. De medewerkster van de Spar zei ook dat deze er vanochtend vroeg nog niet stond, maar dus na openingstijd daar neergezet moet zijn geworden. Mijn vrouw is naar de Spar gegaan en ja wel het was haar fiets! Ze was ontzettend blij! Helaas was hij wel wat toegetakeld en beschadigd. Maar ontzettend blij dat hij terecht is. En of dit nu door het fb bericht is gekomen weten wij niet, maar we zijn er in iedergeval blij mee. Spijtig alleen dat dit gewoon gebeurd op klaar lichte dag. In het verolg zal zij haar fiets extra op slot doen aan bijvoorbeeld een lantaarnpaal of fietsenstalling en dit willen wij dan ook als tip meegeven aan de lezers.

Bedankt voor de moeite.

Groeten, Jules en Jacqueline

Reageer op dit onderwerp

X