Laatste week ‘Lever in en win!’

Laatste week ‘Lever in en win!’ Tot 26 oktober nog prijzen te winnen door oud apparaat in te leveren

‘Lever in en win!’

Medemblik – De actie ‘Lever in en win!’ gaat de laatste week in. Inwoners van Medemblik die een oud elektrisch apparaat inleveren maken kans op één van de meer dan honderd prijzen, zoals een tablet, smart TV, koelkast, boormachine, wasmachine, en nog veel meer. Bij sommige inleverpunten gaan de actiecoupons zo hard, dat de reservevoorraden al zijn aangebroken.

Inleveren kan tot en met 26 oktober a.s. bij het afvalbrengstation van de gemeente en bij elektronicawinkels. Daar kun je een oud elektrisch apparaat inleveren als je hetzelfde apparaat nieuw koopt. Bij de kringloopwinkel kun je ook oude apparaten inleveren als ze nog hergebruikt kunnen worden. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de actieposters in de etalage, en op www.gooinietweg.nl kun je door het invullen van je postcode zien waar je bij jou in de buurt je oude apparaat kunt inleveren.

Ook kun je via www.facebook.com/gooinietweg tot en met het einde van het jaar extra prijzen winnen en op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de actie.

De actie maakt deel uit van de campagne Gooi niet weg, Lever in!, een gezamenlijk initiatief van afval- en energiebedrijf HVC en 37 gemeenten. Daarmee wijst de gemeente Medemblik alle inwoners op het recyclen van elektrische apparaten zoals spaarlampen, MP3-spelers, smartphones, laptops en stofzuigers. Bijna 90% van het materiaal kan weer worden gebruikt om nieuwe producten te maken, en dat is natuurlijk heel goed voor het milieu. Sinds de start van de actie Lever in en Win! op 7 oktober, zijn in de 37 deelnemende gemeenten al meer dan 11.000 oude elektrische apparaten ingeleverd.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.