Jongeren Andijk bieden wethouder Louw Jan Zwagerman plan van aanpak aan

plan van aanpak
plan van aanpak

Jongeren Andijk bieden wethouder Louw Jan Zwagerman plan van aanpak aan

Andijk – Dat gebeurt ten overstaan van de raadscommissieleden ‘Bestuur & Middelen’ en in tegenwoordigheid van de jongerenwerker in Andijk, Bert Steeman, en leden van de Dorpsraad Andijk, die de jongeren in Andijk hierin begeleiden, en anderen.

Onmisbaar en spil samenleving

Dit 19-pagina’s tellende plan moet de eerste aanzet zijn voor de realisatie van een jongerencentrum in Andijk. College en gemeenteraad vinden een jongerencentrum onmisbaar en de spil in de samenleving, zoals dat is vastgelegd in het onlangs unaniem aangenomen Nota Herijking Welzijnsbeleid. Ook de leden van de gemeenteraad en raadscommissies hebben inmiddels een exemplaar ontvangen via de Griffie.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.