10.8 C
Medemblik
11 juli 2020 09:12
Medemblik Actueel.

Medemblik,uit de verzameling van Dhr.v.Leverink

Den Ouden Doosch

Medemblik,uit de verzameling van Dhr.v.Leverink

Medemblik – Het bestuur van de Oudheidkundige Vereniging “Medenblick” nodigt u hierbij uit voor een bijeenkomst, die zal worden gehouden op vrijdag 25 oktober 2013, aanvang 20.00 uur. In de zaal van Café Brakeboer, Oosterhaven 30 te Medemblik zal Arnold de Greeuw een avond verzorgen met als titel: “Medemblik, uit de verzameling van Jaap van Leverink”

Arnold de Greeuw is op geweldige wijze het fotoarchief van de vereniging aan het digitaliseren. Ook de verzameling foto’s uit de nalatenschap van Jaap van Leverink is door hem geheel bekeken en digitaal opgeborgen.

Het leek ons een prima idee om daar een verenigingsavond voor te reserveren. Ook het bestuur heeft er nog niets van gezien dus ook voor ons een verassing. Arnold staat altijd borg voor een boeiend avond programma met veel bezoekers.

Het bestuur hoopt u dan ook te mogen verwelkomen op deze avond. Kom op tijd want het zou best wel eens druk kunnen worden. Leden gratis entree, niet leden € 2.- Ad Gieling,  namens Oudheidkundige Vereniging Medenblick. Torenstraat 6 1671 CN Medemblik

info@okv-medenblick.nl

www.okv-medenblick.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?