32.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 18:09
Medemblik Actueel.

Kinderopvang Kiddyworld sluit Villa Kakelbont in Nibbixwoud

Kinderopvang Kiddyworld sluit Villa Kakelbont in Nibbixwoud

Kinderopvang Kiddyworld sluit Villa Kakelbont in Nibbixwoud

Nibbixwoud – Per 1 november aanstaande zal kinderopvang Kiddyworld de lokatie in Nibbixwoud sluiten.  Villa Kakelbont heeft jarenlang dienst gedaan als kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Voor deze kinderen is er elders een plek gevonden.

Hoofdreden voor de sluiting is de slechte staat van het pand, er moest teveel aan gebeuren wil het weer rendabel worden. Met deze sluiting verliest Nibbixwoud nu definitief haar lokatie voor de opvang van jonge kinderen.  Samen met de ouders zullen de kinderen de laatste weken doorbrengen.

Op zaterdag 2 november is er nog één keer de mogelijkheid om tussen 10 en 12 langs te komen. De spullen, zoals spelletjes, meubilair, kinderwagens ect..kunnen voor een zacht prijsje worden overgenomen.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Kiddyworld

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?