Stoommachine museum brengt nostalgie bij kaarslicht

Stoommachine museum brengt nostalgie bij kaarslicht

Stoommachine museum brengt nostalgie bij kaarslicht

Medemblik – Na een renovatie van ruim 2 jaar waarbij het Stoommachine Museum van boven tot beneden en van binnen naar buiten werd gerenoveerd gaan de medewerkers van het Stoommachine Museum weer een nostalgische lichtjesavond houden.

Op 19 oktober is het Stoommachine Museum gehuld in het licht van afgegeven door honderden kaarsen met op de achtergrond het snorren en puffen van de stooommachines. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, het Bakkerijmuseum tracteert op overheerlijke ouderwetse warme chocolademeld en als extra een heerlijk stuk speculaas gebakken door de bakkers van het Bakkerijmuseum.

Overige informatie:

  • Waar: Oosterdijk 4 , Medemblik
  • Wanneer: 19 oktober 2013
  • Hoe laat: 16:00 – 22:00 uur
  • Informatie: 0227-544732

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.