9.3 C
Medemblik
27 oktober 2020 04:57
Medemblik Actueel.

Randweg Medemblik voorjaar 2014 bloemenparadijs

Randweg Medemblik voorjaar 2014 bloemenparadijs

Randweg Medemblik voorjaar 2014 bloemenparadijs

Medemblik – Wethouder Kasper Gutter plant meer kleur voor de deur in Medemblik. Een betere bijen- en vlinderstand, meer kleur in de omgeving en een voor de gemeente goede oplossing om de bermen bij te houden. Dat is de essentie van het project Kleur voor de deur, waarbij de Firma Holland Citiflower stroken bollen plant die door een ondernemer worden betaald.

Vanmiddag was het zover, wethouder Kasper Gutter deed de eerste bloembollen de grond in op het grasveld langs de Randweg voor het gebouw van De Woonschakel.  In totaal gaan er vele honderden bollen de grond in om aankomend voorjaar voor bloemrijke Randweg te zorgen.

[wppa type=”slideonlyf” album=”21″][/wppa]

Reageren via facebook